Rólunk

Szia!

Ha ide kattintottál, akkor valószínűleg felmerült benned a kérdés, hogy kik vagyunk mi, mit is csinálunk, na és persze miért. 🙂 

Evi és Mesi vagyunk, körülbelül 8 éve botlottunk egymásba és azóta sem tudunk szabadulni a másiktól. 😀

Mindketten imádunk utazni és az elmúlt években többször is barangoltunk együtt mindenfelé a világban. Sokszor dumáltunk róla, hogy milyen jó lenne blogolni az élményeinkről, csak úgy magunknak, hogy ne merüljenek feledésbe ezek az élmények. Aztán úgy voltunk vele, hogy ha csináljuk, akkor csináljuk rendesen! Így született meg a The Runaway Gals.

A blogon főként a közös élményeinkről írunk, de sokszor előfordul olyan is, hogy külön utazunk. Mindig igyekszünk az élményekre fókuszálni és a lehető legkevesebbet költeni az olyan dolgokra, mint a szállás vagy az odajutás – ezekről is olvashatsz majd nálunk tippeket.

Ha te is szeretsz utazni, kíváncsi vagy a kalandjainkra vagy csak inspirációt gyűjtenél a te utazásodhoz, kövess minket!

Mesi

Mesi

Nem igazán tudom, mit érdemes tudni rólam. Talán a legfontosabb, hogy sokat beszélek. Bár ez általában elég gyorsan feltűnik mindenkinek. A második legfontosabb talán az, hogy szeretem az állatokat. Mellesleg ez az álmom is, hogy velük foglalkozzak; felnőttesen megfogalmazva zoológus szeretnék lenni. Méghozzá olyan, aki utazik. Egyszóval utazoológus. Ha már itt tartunk, ez a harmadik legfontosabb dolog, hogy imádok utazni. Szinte mindenhogy, de leginkább motorral, szóval most már ezt is tudod. Ezen kívül sok apróság van még, például hogy szeretek rajzolni, fotózni, érdekel a zsonglőrködés, kiskoromban néptáncoltam, most viszont egyáltalán nem tudok táncolni.

Evi

Evi

A három dolog, ami a legfontosabb az életemben: a zene, a barátság/közösséghez tartozás és az élményvadászat. Ezek alapján elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy számomra a tökéletes életcél bizony a rocksztárság. 😀 Nos, miközben ezen ügyködöm, igyekszem maxon járatni magam az élet minden területén: utazom, egyetemre járok, gitározok, koncertezek, fesztiválozok, dolgozom – az írás gyerekkorom óta szenvedélyem és szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezzel foglalkozhatok és meg is tudok élni belőle. Ez a blog pedig a közös szerelemgyerekünk a legkedvencebb barátosnémmal, Mesivel <3 Remélem, hogy nem csak mi fogjuk ennyire szeretni. 🙂

Mi

Hali!

Mesi és Evi vagyunk. Ha csak tehetjük, mászkálunk, utazunk, felfedezünk, egyszóval: megyünk. Valahová mindig. Ebben a blogban pedig igyekszünk megőrizni ezeket a kalandokat. Ha olvasnál még rólunk, katt ide!

Facebook